Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hosszabbra vették a téli szünetet a gödöllői röplabdások, kikaptak

2015-01-18 18:54:12

NB I. alapszakasz, 17. forduló:
Aluprof-TF Budapest – TEVA-Gödöllői RC 3-1
(21, -18, 17, 20)

A tabella 5. helyén álló TF otthonában vágott neki a 2015-ös évnek a TEVA-Gödöllői RC éllovas együttese. Horváth András tanítványai esélyesként léptek pályára a felsőoktatási intézmény nem túl tágas D-termében, a remélt sikerért azonban többet kellett volna tenniük.

Mindjárt az első játszma rávilágított arra, hogy a hazai pályán igencsak veszélyes fővárosiakkal nem lehet packázni. Főleg nem a végjátékban, amikor a gödöllőiek hullámzó teljesítménye jócskán segítette a házigazdákat, akik megérdemelten jutottak vezetéshez.
A második szettben némiképp magához tért városunk csapata, és egyenlített, ám a folytatásban bekövetkezett az, amire a lelkük mélyén kevesen számítottak: a harciasan küzdő TF-esek magabiztosan múlták felül a közel egyhónapos téli szünetet némileg meghosszabbító, főleg nyitásfogadásban, blokkban és centerjátékban gyengélkedő gödöllői hatost, amely első idegenbeli vereségét szenvedte el a bajnoki alapszakaszban.

Tizenhat mérkőzés alapján a TEVA-Gödöllői RC csapata 42 ponttal, 44-10-es szett- és 1.297-1.096-os pontaránnyal az 1. helyen áll az NB I-ben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online