Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Educatio 2015: a gödöllői egyetem is ajánlja magát

2015-01-16 15:38:05

Január 22-24. között (csütörtöktől szombatig) tizenötödik alkalommal rendezik meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. A mindhárom napon 10 és 17 óra között nyitva tartó esemény helyszíne a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ (1146 Budapest, Dózsa György út 1.).

A Gondolkodom, tehát ott leszek! mottóval meghirdetett kiállításon bemutatkozik a gödöllői központú Szent István Egyetem (SZIE) is. A felsőoktatási intézmény munkatársai az F28 jelű standon népszerűsítik a képzési kínálatot.


A másfél évtizede megalapított, hét kart (Állatorvos-tudományi Kar, Alkalmazott Bölcsészeti és Pedagógiai Kar, Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Kar, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gépészmérnöki Kar, Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar, Ybl Miklós Építéstudományi Kar) működtető Szent István Egyetem nappali, levelező és távoktatásos formában is hivatásának tekinti az alap- és mesterképzés, osztatlanképzés, a felsőoktatási szakképzés, doktori képzés, és a szakirányú továbbképzés szintjein megvalósuló minőségi oktatást, kutatást, aminek szakmai hátterét az egyetem kötelékébe tartozó 830 minősített oktató, illetőleg a nyolc doktori iskolában tanuló 300 PhD hallgató biztosítja.

Az Educatio 2015 kiállítás felkeresése minden látogató számára ingyenes.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online