Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vádemelési javaslat a halálos balesetet okozó hölgy ellen

2015-01-14 08:57:40

A Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytatott közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Zsuzsanna 23 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 23 éves gyanúsított tavaly július 13-án 16 óra körüli időben, az általa vezetett személygépkocsival közlekedett Aszód lakott területén kívül a 3-as számú főúton, Aszód irányából Hatvan felé. A főút 49-es kilométerszelvényénél egy jobbra ívelő kanyarban áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemből érkező autóval. A baleset következtében a vétlen járműben utazó két nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették, míg a személygépkocsi vezetője – a szakértői vélemény alapján – 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.


A gödöllői rendőrök a szükséges nyomozási cselekmények elvégzését követően augusztus 22-én gyanúsítottként hallgatták ki K. Zsuzsannát. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online