Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Horváth Zoltán és a Levendula Galéria lesznek a gödöllői kultúra idei díjazottjai

2015-01-13 17:49:15

Mérlegelve a beérkezett ajánlásokat, a gödöllői önkormányzat tagjai decemberben zárt ülésen határoztak arról, hogy 2015-ben kiknek ítélik oda a Gödöllő Kultúrájáért díjat.
Az előzetesen közzétett felhívás hatására összesen hét személyre és öt közösségre érkezett javaslat a döntés-előkészítő kulturális, sport és nemzetközi kapcsolatok bizottsághoz. A szakmai szervezet az ajánlások megismerése után úgy döntött, hogy Horváth Zoltán művészeti vezető és a Levendula Galéria elismerését szorgalmazza a képviselőtestület tagjainál.

A javaslatot a városatyák elfogadták, így a Magyar Kultúra Napjához kötődő, január 22-én, csütörtökön 18 órakor a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében kezdődő városi ünnepi rendezvényen a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének (GÖFME) szakmai irányítója, valamint a kortárs helyi-, illetve környékbeli képző- és iparművészek alkotásait immár több mint hat éve bemutató és forgalmazó galéria közössége részesül a városvezetés által tizenhét éve alapított díjban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online