Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nyomorban élő családokat segítettek a gödöllői DK-sok

2015-01-05 14:16:33

Decemberben összeadott pénzből hét darab, tartós élelmiszereket tartalmazó csomagot osztott ki rászoruló családoknak Gödöllőn, Galgamácsán, Aszódon és Váckisújfalun a Demokratikus Koalíció (DK) Pest megyei 6. számú, gödöllői központú választókerületének tagsága.

A párt helyi aktivistái – a Gyermekétkeztetési Alapítvány jóvoltából – az óév utolsó napjaiban további hét darab, egyenként 10 kilogramm élelmiszert tartalmazó csomagot vettek át Csepelen, amiket a napokban juttatnak el a szegény családokhoz – tájékoztatta hírportálunkat Svisztné Kis Ildikó, a DK választókerületi elnöke.
Király Gábor, a Gyermekétkeztetési Alapítvány elnöke közleményben tudatta, hogy a szervezet 21 éves történetében először tavaly hívták fel a pártok figyelmét, ha van a látókörükben nyomorgó család, jelentkezzenek, hogy az alapítvány segíthessen. Az összes párt közül egyedül a Demokratikus Koalíció volt az, amelyik vállalta a dolgot. Sok autóval érkeztek, saját kocsijaikkal vidékről (a szállítási költségeket – benzin – ők állták), átvették a csomagokat, elszállították és kiosztották a nyomorban élő családoknak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online