Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sima sikerrel zárta az óévet a gödöllői röpicsapat

2014-12-19 18:09:25

NB I. alapszakasz, 16. forduló:
Budaörsi DSE – TEVA-Gödöllői RC 0-3
(-11, -20, -20)

Az újonc budaörsiek otthonában zárta az óévet a gödöllői röplabdacsapat, amely abban a tudatban léphetett küzdőtérre, hogy érvényesíti esélyét, és egyedüli 40 pont feletti csapatként az alapszakasz élén várhatja az évfordulót.

A házigazdáktól a lelkes, felszabadult játék volt elvárható, a mieinktől pedig az, hogy a két csapat közötti tudáskülönbséget kihasználva, teljesítsék a kötelező feladatot. Amint az tudvalevő, ez nem mindig egyszerű, de Horváth András együttese – a kiegészítő embereket is csatasorba állítva – gond nélkül küzdötte le az akadályt.
Tette ezt úgy, hogy a gödöllői alapcsapat tagjai közül a vállát fájlaló Szakmáry Gréta csupán néhány pont erejéig volt a pályán, Fritz Ágnes pedig fogműtétje miatt kényszerült kihagyni a találkozót. Bánlaki Mária helyett a saját nevelésű Kovács Adél liberózott. A harmadik szettben valamennyi, hadrafogható cserejátékosát bevette a vendégek edzője, így a fiatalokra hárult az önbizalom-növelő kihívás, hogy bebiztosítsák a TEVA-GRC újabb sikerét.

Tizenöt mérkőzés alapján a TEVA-Gödöllői RC csapata 42 ponttal, 43-7-es szett- és 1.214-1.003-as pontaránnyal az 1. helyen áll az NB I-ben. A gödöllői lányok legközelebb az új évben, január 16-án, pénteken 18 órától a Vasas Folyondár utcai csarnokában lépnek pályára.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online