Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Igazgatót keresnek a Kalória Kft. élére

2014-12-18 08:14:43

Több mint 20 év után, végleges nyugdíjba vonulása miatt távozik a Kalória Gödöllői Nonprofit Közhasznú Kft. éléről Hatolkai Szaniszló. Emiatt, valamint a társaság feladatátszervezése okán pályázatot hirdet az ügyvezető igazgatói álláshely betöltésére a tulajdonosi jogokat gyakorló gödöllői önkormányzat.

A döntéshozók országos merítésben gondolkodnak, és január 31-ig várják a pályázatokat, postai úton a Városháza polgármesteri kabinetjéhez (2100 Gödöllő, Szabadság tér 7.), elektronikusan pedig a pmh@godollo.hu email-címre.
A pályázat tartalmi követelménye a szakmai önéletrajz, a szakterülethez való kötődést összefoglaló motivációs levél, a vezetői program elkészítése, a felsőfokú végzettséget igazoló okirat(ok) másolata, az erkölcsi bizonyítvány, illetve a minimum B kategóriás vezetői engedély. Felsőfokú végzettséget az élelmezési, gazdasági mérnöki, egyéb közgazdasági, vezetési, szervezési területekről is elfogad a pályáztató. Előnyt jelent, ha a pályázó rendelkezik szakmai gyakorlattal, vezetői tapasztalatokkal.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online