Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői kötődések egy 18 évvel ezelőtti bűnesetben

2014-12-17 08:51:39

Emberölés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a 49 éves budapesti T. György ellen. A férfi három társa, az 52 éves T. János, az 54 éves T. József és a 43 éves B. László budapesti lakosok a gyanú szerint a bűncselekmény elkövetésében bűnsegédként közreműködtek.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint T. György 1996. november 13-án a budapesti Kerepesi úton található ügető melletti területen több lövést adott le egy hajtóra, aki a bűncselekmény során megsérült.

A rendőrség december 16-án, 18 évvel a történtek után tartózkodási helyükön fogta el a négy férfit, akik közül kettő elfogásában – a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda felkérésére – a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége is közreműködött – írja a police.hu.

Bizonyos, a történetben érintett személyeket nevesítő hírforrás szerint a súlyosan megsebesített hajtó a Gödöllőn nevelkedett és sokáig itt is lakott Lakatos Csaba, és az üggyel összefüggésben felmerült az ugyancsak településünkön élő egykori főnyomozó, Sándor István, alias, Papa neve is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online