Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Édességként is jól mutat a gödöllői egyetem

2014-12-17 17:31:16

Kinyitott a Mézeskalácsváros Budapesten, a Duna-parti Bálnában. Mézeskalácsvárost magánemberek építették, akik azt vállalták, hogy december 14-ére megalkotnak egy tetszőleges városi épületet, és – mások örömére – elhelyezik azt a Mézeskalácsváros terepasztalán.

Az egyik „építőbrigád” a gödöllői központú Szent István Egyetem Gazdasági és Társadalomtudományi Karának nyolc főből álló csapata volt, amely dr. Nagy Henrietta nemzetközi kapcsolatokért felelős dékánhelyettes szervezésében, külföldi hallgatók segítségével három nap alatt létrehozta az egyetem mézeskalácsmását, és az előtte található parkot.
Az egyetem előtti park fő nevezettessége a lovas szobor, amiről a hallgatók között az a hír járja, hogy a szobor vizsga előtti megérintése biztos szerencsét hoz a tudásról való számadás kimenetelét illetően.

A társasági művészetben Gödöllőről – képen balról jobbra – Kozma Tímea adjunktus, Nagy Henrietta, Jáger Éva, Zainab Usman és Tamta Revazishuili külföldi hallgatók vettek részt

A gödöllőiek remekműve megtekinthető a budapesti, Fővám téri Bálnában, a Mézeskalácsvárosban, ami január 16-ig – december 24., 25., 26. és 31., valamint január 1. kivételével – minden nap 16 órától 19.45 óráig látogatható – tájékoztatta hírportálunkat Keresztesi Barbara, a Mézeskalácsváros főszervezője.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online