Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői rendőrök fogták el a sértett által tetten ért, majd elmenekült rablót

2014-12-15 12:52:42

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Gödöllő Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai eljárást folytatnak H. Attila 43 éves mogyoródi lakos ellen, akinek előzetes letartóztatását az illetékes bíróság december 13-án elrendelte – írja a police.hu.

Egy mogyoródi férfi december 11-én 19 óra 30 perckor tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy fél órával a bejelentést megelőzően egy ismeretlen férfi mászott ki az általa bérelt ház ablakán, a tőle eltulajdonított használati tárgyakkal és egy PB gázpalackkal.
Mikor ezt a sértett észrevette, számon kérte a 43 éves férfit, aki ezt követően meglökte a sértettet, majd ököllel arcon ütötte. A bántalmazás következtében a férfi megsérült. A tetten ért tolvaj az eltulajdonítani szándékozott dolgok megtartása érdekében bántalmazta a sértettet, majd a helyszínről elmenekült.

A bejelentést követően a gödöllői nyomozók megkezdték az adatgyűjtést és a tanúk kihallgatását. Ennek eredményeként rövid időn belül azonosították, majd lakhelyén elfogták a 43 éves férfit, akit – előállítása után – gyanúsítottként hallgattak ki, és bűnügyi őrizetbe vettek.  A H. Attila lakhelyén tartott házkutatás során a rendőrök lefoglalták a sértettől eltulajdonított tárgyakat is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online