Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Torlódások várhatók hétfőn az M3-as autópályán

2014-12-14 09:35:59

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) MTI-hez eljuttatott közleménye szerint forgalomlassító demonstráció miatt forgalmi dugóra kell számítani december 15-én, hétfőn a fővárosi bevezető útvonalakon, valamint a közép- és észak-budai utakon is, ezért azt kérik, hogy aki teheti, autó helyett HÉV-vel vagy vonattal utazzon a fővárosba, Budapesten pedig használja a kötöttpályás közlekedési járatokat, a metrót, a HÉV-et és a villamosokat.

A közlemény szerint 7 és 16 óra között lezárnak egy sávot az M3-as autópályán (a Szilas pihenő és a Szentmihályi út között), a III. kerületben, a 11-es főúton és az Andrássy úton.
Reggel 7 és 8 óra között lezárnak egy-egy sávot az M3-as és az M5-öt autópálya bevezető szakaszán, valamint a XI. kerületi Egér úton.

A szakszervezetek hétfőn országos félpályás útlezárással tiltakoznak a kormány munkavállalókat hátrányosan érintő intézkedései, köztük a korkedvezményes nyugdíj eltörlése és a cafeteria többletadóterhei ellen - ezt Gaskó István, a tiltakozó akciót szervező Liga Szakszervezetek elnöke jelentette be korábban. Forrás: MTI


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online