Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kozmetikai cikkeket és pelenkát loptak

2014-12-11 10:57:29

Lopással megvalósított tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt eljárást folytat a Gödöllői Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály Előkészítő Alosztálya ismeretlen tettesek ellen.

Egy kozmetikai termékeket forgalmazó üzletlánc tett feljelentést, miszerint: október 5-én, 17 óra körüli időben, Gödöllőn, a Bossányi Krisztina utca 2. szám alatt található üzletükből különböző kozmetikai termékeket tulajdonítottak el ismeretlen személyek. Az eljárás eddigi adatai szerint a lopással okozott kár 30.790 forint.

Az eljárás során sikerült megállapítani, hogy az elkövetők legalább tizenketten jelentek meg kiskorú személyekkel a fenti üzlethelyiségben. A két jelenlévő alkalmazottnak elvonták a figyelmét, szétszéledtek az üzlet több pontján, és ruházatukba rejtettek kozmetikai termékeket, valamint – feltehetően – gyermekkorú hozzátartozóikkal több csomag pelenkát vitettek ki fizetés nélkül.


A rendőrség azok jelentkezését várja, akik felismerik a fotón látható személyeket, vagy a cselekményükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezéseiket a 06/28-524-600/7311-es telefonszámon tehetik meg az ügy előadójánál, Harcos Csilla rendőr főtörzsőrmesternél.   


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online