Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői címvédés a Mikulás Kupán

2014-12-08 08:39:27

December első hétvégéjén két korcsoportban, mini (2002 után születettek) és gyerek (2000 után születettek) rendezték meg a fiatal lányok számára a röplabda Mikulás Kupát Gödöllőn. A zentai és az újvidéki résztvevők miatt nemzetközi minősítésű tornán a házigazdákat korosztályonként két-két csapat képviselte.

A kisebbek versengésében a gödöllőiek lelkesen küzdöttek, de kevésbé voltak eredményesek (10. és 15. hely), mint idősebb klubtársaik. Az első nap után úgy hozta a sors, hogy a december 7-i elődöntőben a két gödöllői társulat egymás ellen meccselt a fináléba jutásért. Itt Horváth Kristóf csapata (képen) kiegyensúlyozottabb teljesítmény nyújtott, mint a Szabados István által irányított egység, és 2-0 arányú sikerével a végső győzelemért léphetett pályára.


Riválisa a Tatabányai RSE formációja volt, és a gödöllői lányok ezt az akadályt is vették, amivel elhódították a Mikulás Kupát. Ezzel sikerült a címvédés, amit korábban még senki nem tudott elérni. Ráadásul, két hazai csapat állhatott fel a képzeletbeli dobogóra, mert a másik, Szabados-féle társulat a harmadik helyen végzett.
A döntő legjobb játékosának Hemmert Yvone-t választották.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online