Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Dobogón telelnek a gödöllői kézilabdázók

2014-12-07 20:41:32

NB II. Északi-csoport, 11. forduló:
Gödöllői KC – Budakalászi SC 46-27
(20-9)

Nem tartogatott nehéz feladatot az őszi szezon utolsó mérkőzése Bartos Gábor csapata számára, hiszen a tabella utolsó előtti helyén tanyázó budakalásziak eddig csupán a sereghajtó TFSE gárdáját voltak képesek legyőzni a bajnokságban.
Ennek megfelelően a házigazdák valóságos örömjátékkal tudták le a találkozót, amin a GKC valamennyi benevezett játékosa – köztük a fiatalok is – pályára léptek, és gólokkal hálálták meg a bizalmat.

Az őszi idény után a Gödöllői KC csapata 18 ponttal, 315-263-as gólkülönbséggel a 3. helyet foglalja el a csoport táblázatán.

Juniorok:
Gödöllő – Budakalász 42-23
Győzelmi eséllyel lépett pályára Mácsár Gyula együttese, amely gond nélkül teljesítette a kötelező feladatot. Támadásban Réti Tamás játéka emelhető ki, míg védekezésben a kapuban a felnőtt meccsen is remeklő Kármán Péter bravúrjai érdemelnek szót.
A gödöllői fiatalok az ősz folyamán 12 pontot gyűjtöttek (6 győzelem, 3 vereség), 264 gólt lőttek és 212 találatot kaptak. Ezzel a mutatóval – a Csömör és a Heves mögött – a 3. helyről várhatják a tavaszi folytatást.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online