Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Több gödöllői csomópontban helyreállítják a detektorhurkokat

2014-12-03 14:14:38

November közepén a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei munkálkodtak Gödöllő több útkereszteződésében. Aki ekkor a frekventál csomópontoknál járt, hosszabb-rövidebb ideig várakozhatott, sőt, volt olyan is, hogy a sávlezárás miatt kerülnie kellett.


Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője hírportálunk érdeklődésére azt a felvilágosítást adta, hogy a társaság váci mérnöksége Gödöllő lakott területén belül három helyen, a Tessedik Sámuel és a Táncsics Mihály utca, valamint a Szabadság téri jelzőlámpás forgalomirányítási csomópontokban kialakult burkolategyenetlenség miatt végzett burkolatjavítási munkákat.
Ezen munkálatok befejezése után – a technológiára alkalmas időjárási körülmények fennállása esetén – a jelzőlámpás forgalomirányító készülékek forgalomfüggő működéséhez szükséges detektorhurkok helyreállítása következik. A detektorhurkok javítása után a jelzőlámpák alapértelmezett forgalomfüggő üzemmódja a forgalmi igényekhez jobban igazodó forgalomirányítást tesz majd lehetővé.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online