Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jegesedés miatt lezárták a Gödöllő és Valkó közötti utat

2014-12-01 16:35:06

Fokozott óvatosságot kér a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága a megye útjain közlekedőktől. A kialakult időjárási helyzet miatt több utat is le kellett zárni a megyében. Többek között a 3104. számú út Valkó és Gödöllő közötti szakaszát, ahol a jegesedés jelent veszélyt, és a forgalmat Tura felé terelik.

Sajnálatos, de a Gödöllői Rendőrkapitányság illetékességi területén több anyagi káros baleset is nehezíti a forgalmat. Értesülésünk szerint az Erzsébet királyné körúton kidőlt egy fa a rárakodó jeges halmazállapotú csapadék súlyától. A város több pontján is előfordulhatnak hasonló helyzetek, és nem csak a közutak környékén, hanem a gyalogosok által használt, parkokon, ligeteken átvezető járdáknál is. Ha tehetik, kerüljék el ezeket a helyeket.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága kéri a megye útjain közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal haladjanak, járművük sebességét az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online