Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Értékes ponttal tért haza Csömörről a GKC alakulata

2014-11-30 20:46:02

NB II. Északi-csoport, 10. forduló:
Csömör KSK – Gödöllői KC 24-24
(14-12)

Valójában az őszi második hely megkaparintása volt a tét a forduló rangadóján. A házigazdáknak – egypontos előnyük miatt – a döntetlen is elégségesnek bizonyult ehhez a pozícióhoz. Bartos Gábor együttesének viszont egy esetleges vereség esetén attól is tartania kellett, hogy elveszíti dobogós helyezését a tabellán. Akadt tehát
motiváló-erő egy jó derbihez mindkét oldalon.

Az első játékrész inkább a házigazdák szája íze szerint alakult, a félidei hátrányt azonban nagy munka árán sikerült ledolgoznia a gödöllői formációnak, amely értékes pontot szerzett az izgalmas, mindvégig kiélezett csatával telt ütközeten.
Ehhez nagyon kellett a csapategység, hiszen a térfélcserét követően mínusz öt gólról kellett talpra állniuk a vendégeknek, akik a végén kétszer is támadhattak a győzelemért. Városunk együttesének tagjai közül a bal szélen jeleskedő Bagó Péter teljesítménye emelhető ki: hét találata mellett védekezésben is remekelt.

A Gödöllői KC csapata 16 ponttal, 269-236-os gólkülönbséggel a 3. helyet foglalja el a csoport táblázatán.

Juniorok: Csömör – Gödöllő 25-19
Nem borult a papírforma, a pontveszteség nélkül listavezető csömöri fiatalok otthon tartották a két pontot a támadásban kevésbé sikeres gödöllői juniorok ellen. Mácsár Gyula csapata 10 ponttal a 3. helyen áll a bajnokságban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online