Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői éremesőt eredményeztek az elsöprő erejű ütések K-1-ben

2014-11-28 09:43:52

Remekül szerepelt a Gödöllői Muay Thai- és Bokszegyesület a WAKF Nyílt Európai Küzdősport Bajnokságon, november közepén. A Zalaegerszegen megrendezett versenyen a küzdő felek K-1 szabályrendszerben léphettek a szorítóba. Az eseményen több külföldi egyesület is részt vett. A „Crow-Gym” különítménye, azaz, Varjú László és Ócsai Zsolt tanítványai 9 versenyzővel képviseltették magukat a viadalon, ahol – bravúrosan szerepelve – 9 érmet (4-4 arany és ezüst, valamint 1 bronz) nyertek.

Az ifjúság a kadet korcsoportban versenyzett. A 15 éves Kádár Norbert a -62kg-osok mezőnyében szerzett aranyat egyhangú pontozással, míg egy évvel fiatalabb csapattársa, Varjú Dominik a ­-54kg-osok között hódította el az első helyet, a döntőben egy elsöprő erejű kiütéssel.
A hölgyek között a 63 kg-mal mérlegelő Majláth Bianka diadalmaskodott, aki lehengerlő teljesítménnyel érdemelte ki a dobogó felső fokát.

A küzdősport gödöllői sikerkovácsai. Állnak (balról jobbra): Varjú László, Demetrovics Ádám, Seregi Dávid, Dudok Roland, Prokaj Milán, Majláth Bianka, Ócsai Zsolt. Guggolnak (balról jobbra): Villányi Tamás, Borbély Károly, Kádár Norbert, Varjú Dominik

A felnőtt férfiak között a súlycsoportot váltó Seregi Dávid már az elődöntő első menetében bordarepedést szenvedett, azonban ez nem akadályozta meg abban, hogy háromszor is padlóra küldje cseh ellenfelét, így a pontlevonás ellenére sem lehetett kérdéses a győzelme. A fináléra már elfáradt, ezáltal jóval kipihentebb ellenfele vihette haza az aranyat. Ám az érem így is városunké lett, hiszen a sors fintoraként, épp a csapattárs, Demetrovics Ádám harcolt a másik sarokban. Utánuk Villányi Tamás vívott izgalmas döntőt külföldi ellenfelével: mivel a bírák nem tudtak dönteni, extra menetre volt szükség, amiben végül pontozással ezüstérmet szerzett a gödöllői bunyós.
Ezután egymás után három különböző súlycsoportban következhettek a további gödöllői harcosok: előbb egy nagy adok-kapok összecsapást követően Prokaj Milán, majd nehézsúlyban Borbély Károly szerezte meg a második helyet. Végül Dudok Roland következett, aki szintén remek teljesítményt nyújtott, ami az erős mezőnyben a bronzéremhez volt elegendő.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online