Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Magyar nyelvű saját dalt mutatnak be Lotfi Begiék

2014-11-27 17:40:08

Te + én címmel magyar nyelvű dalt készített a Compact Disco, amely eddig kizárólag angolul adta elő számait. A számot és a klipet december 4-én mutatja be a népszerű elektronikus zenei formáció.
- Újabb kihívásra van szükségünk. A Compact Disco megalakulása óta, tehát hat éve csak angol szövegű számokat készített, elsősorban azért, mert a nemzetközi megjelenés a kezdetektől az egyik legfontosabb célunk. Voltak külföldön sikereink, a Sound of Our Hearts-ot számos kinti rádió játszotta, de 2012-ben a bakui Eurovíziós Dalfesztiválon saját szemünkkel láttuk, hogy egy nemzetközi karrierhez nem elég egy jó dal, ahhoz rengeteg pénz, kiterjedt menedzsment is kell - mondta a groove-okért felelős Lotfi Begi az MTI-nek.
- A Te + én szerelmes szám, amely jól illeszkedik a Compact Disco eddigi világába. Premierje december 4-én, csütörtökön reggel lesz a Petőfi Rádióban. A szám klipjében a zenekar tagjai fognak szerepelni, meg különböző szerelmes párok - emelte ki a Gödöllőn nevelkedett muzsikus. Lotfi Begi. A videó a Studio X, Derzsi András és Temesi Ádám közreműködésével készült. A zene a Compact Disco szerzeménye, a magyar nyelvű dal szövegét ugyanúgy Pál Gábor, a csapat billentyűse írta, mint a korábbi angol dalokét.
Lotfi Begi elmondta, hogy voltak előzményei a most elkészített Te + énnek, hiszen koncerteken sokáig játszották az Indiántáncot, Ákos dalát és a közönség mindig jól fogadta, ha magyarul szólt a Compact Disco.

- A rajongók jelentős része nem beszél jól angolul, nem értik a szövegeinket a maguk teljességében, inkább csak a refrént. A magyar nyelvű szám elkészítése egyfajta megújulást jelent számunkra és azt tapasztalom, hogy mindhármunknak újabb lendületet adott a munkában. Persze van benne rizikó, de vállaljuk - fejtette ki Begi, aki azt is megjegyezte, hogy annak idején – például – a Quimby és a Heaven Street Seven is angolról váltott magyarra és ezzel ért el nagyobb sikereket. Forrás: MTI


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online