Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lenullázták a gödöllői tizenegyet az őszi idényzárón

2014-11-23 16:47:59

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 15. forduló:
Gödöllői SK – Hévízgyörki SC 0-4
(0-0)

Eljött a Pest megyei elitbajnokság őszi idényének zárórája. A Gödöllői SK együttese a tabellán hátulról második hévízgyörkieket fogadta. Bár a két csapat között öt hely és 11 pont volt a különbség a mérkőzés előtt, a szezon első hazai győzelmére készülő házigazdák nem mehettek biztosra, mert az utóbbi két találkozójukon nem termett számukra babér, amiben fásultnak tűnő játékuk is közrejátszott.

A gödöllőiek nem hogy a győzelemtől, még a pontszerzéstől is eltávolodtak, mert az első félidőben is többet veszélyeztető, ám lehetőségeiket elügyetlenkedő vizitálók a 70. perctől lenullázták a lassan, körülményesen és szervezetlenül futballozó házigazdákat. A megérdemelt vendégsikert egy erősen vitatható tizenegyes alapozta meg, amit Gedei Tibor magabiztosan értékesített.
Ezt követően akadt helyzete a gödöllői különítménynek is, a legnagyobbat Fülöp Alex hagyta ki, mivel felhőfejese után a felső lécre vágódott a labda. Az utolsó hat percben gólfesztivált rendezett a pirosban játszó Hévízgyörk: Anyádi Szabolcs fejjel elért találata után, Túri Zoltán előbb lábbal, majd fejjel vette be az első játékrészben még bravúrokra képes gödöllői hálóőr, Rónaszéki Attila kapuját.


A Gödöllői SK társulata az utolsó három bajnoki mérkőzését elvesztette. Tette mindezt úgy, hogy mindössze két gólt szerzett és tizenegyet kapott. Ha ezt vesszük alapul, megváltás lesz a téli szünet városunk együttese számára. És az sem lenne meglepő, ha személyi következményei is lennének ennek a kudarcsorozatnak…

A Gödöllői SK csapata 17 ponttal, 28-39-es gólkülönbséggel a tabella 11. helyén zárta a 2014/2015-ös Pest megyei bajnokság őszi idényét. Folytatás március elején, Üllőn.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online