Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A Miskolcra mért csapás után is hibátlanok a gödöllői röplabdások

2014-11-16 18:16:03

NB I. alapszakasz, 11. forduló:
Albrecht-Miskolci VSC-MISI – TEVA-Gödöllői RC 0-3
(-18, -18, -16)

A Vasas elleni, január 16-ára halasztott mérkőzést leszámítva, ez volt a bajnoki alapszakasz első körének utolsó fordulója. Az eddig hibátlan mutatóval rendelkező gödöllői lányok a Miskolc otthonában arra készültek, hogy elérjék a tízből tízes pontveszteség nélküli pazar sorozatot.
Nem könnyítette Horváth András csapatának a dolgát, hogy kilenc napon belül ez volt a gödöllőiek ötödik tétmeccse, így a fizikai és a mentális erőtartalékokra is szükség volt a borsodi megyeszékhelyen. Ennek tudható be, hogy városunk különítményének pontgyárosa, Szakmáry Gréta helyett a nyáron Miskolcról igazolt Radomszki Boglárka lett tagja a kezdőhatosnak.

Döcögősen indult, de a második technikai idő után (15-16) az esélyesebb, nyitásban és támadásban riválisánál lényegesen hatékonyabb TEVA-hatos szájíze szerint alakult az első játszma. Miként a folytatás is, hiszen a második felvonás elején valósággal állva hagyta a házigazdákat a játék minden elemében jobb gödöllői társulat, majd a fokozatosan növekvő vendégelőny – némi hullámvölgyet követően – a szett végére megegyezett a nyitó játszmáéval.
A harmadik felvonásban már érzékelhető volt, hogy a hazaiak elsősorban a tisztes helytállásban reménykedhetnek, abban nem igazán, hogy megakadályozzák a cserejátékosok – köztük az élete első NB I-es felnőtt mérkőzésén alig 17 évesen bemutatkozott Halla Petra (képen) – csatasorba állításával is eredményes gödöllői formáció újabb bajnoki sikerét. Méghozzá, a tizediket... …tíz mérkőzésből.

Tíz mérkőzés alapján a TEVA-Gödöllői RC csapata 30 ponttal, 30-2-es szett- és 796-624-es pontaránnyal az 1. helyen áll az NB I-ben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online