Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőre került az Ugró1etem bajnoki címe

2014-11-13 15:29:26

Négyezer egyetemista indult, 300 csapat nevezett be, végül a fináléban tíz lelkes csapat küzdött meg a Coke Ugró1etem bajnoki címéért. A november 12-i döntőt a gödöllői Szent István Egyetem Illuminaty csapata nyerte – tájékoztatta hírportálunkat a WELL PR Ügynökség munkatársa.

A tavalyi kidobós sikere után idén is gyermekkorunk egyik kedvelt játékát, az ugróiskolát idézhették fel az egyetemisták a Coca-Cola-val. A kifejezetten a Coke Ugró1etemhez kifejlesztett applikáció segítségével bárhol és bármikor gyakorolhattak a fiatalok, hogy a mozgással legtöbb kalóriát elégetők már valódi pályákon mérhessék össze erejüket. A selejtezők után a legjobb tíz csapat vett részt a november 12-i budapesti döntőn, a Petőfi Csarnokban.

A hallgatóknak szervezett program sikerét mi sem mutatja jobban, mint hogy az applikációt több mint négyezren töltötték le okostelefonjaikra, ami a hazai AppStore-ban a legkedveltebbnek bizonyult a sport kategóriában. A legaktívabb régió Budapest volt, ahonnan 118 regisztráció érkezett, de számos csapatot indított a debreceni, az egri, a gödöllői, a győri, a nyíregyházi, a pécsi és a szegedi egyetem is. A döntőben a gödöllői Szent István Egyetem Illuminaty csapata diadalmaskodott (képen).

A döntőn résztvevőket az Ugró1etem két nagykövete, Szabó Zsófi (színész-műsorvezető) és Bártfalvi Sándor (a Mary PopKids frontembere) közös ugrálással fogadta, a rendezvényt Mary PopKids koncert színesítette, egy lélegzetvételnyi pihenőt hagyva a versenyzőknek.
- A mozgás az életemben mindig is fontos szerepet játszott. Figyelek arra, hogy a bevitt kalóriákat lemozogjam és örülök minden olyan kezdeményezésnek, ami erre ösztönzi a fiatalokat – mondta Szabó Zsófi.
- Ezt én is így látom, ezért is járok le gyakran focizni a srácokkal. Lehet, hogy majd javaslom nekik, hogy ezentúl ugróiskolával melegítsünk be, mert amellett, hogy átmozgat, tényleg remek móka. Nem gondoltam volna, más városokból is ilyen sokan jönnek el a döntőre és a kemény verseny ennyire szórakoztató lesz. Gratulálok a győztes csapatnak, és örülök annak, hogy „beiratkoztam” az Ugró1etemre – tette hozzá Bártfalvi Sanyi.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online