Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Három helyre próbáltak meg betörni szűk egy óra alatt

2014-11-12 16:13:46

Lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat B. Ferenc 54 éves gödöllői lakos és D. András 54 éves mogyoródi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi november 11-én, 16 óra 30 perc körüli időben feltörte egy fóti parókia bejárati ajtaját, majd 40 perccel később átmásztak egy fóti családi ház kerítésén és bementek a konyhába. Az ott lakó személyek megzavarták a két gyanúsítottat, akik elfutottak a helyszínről.
Tíz perc múlva már egy másik családi háznál próbálkoztak betöréssel. Kifeszítették a kertkaput és megpróbáltak bejutni a fóti házba, de az állampolgárok ebben az esetben is megzavarták őket.


B. Ferenc és társa az általuk használt autóval (képen) elhajtott a helyszínről. A dunakeszi rendőrök ekkor már a helyszín felé tartottak és a Dózsa György úton észleleték a menekülő autót, amit – megkülönböztető fény- és hangjelzés együttes használatával – megkísérelték ellenőrzés alá vonni, de a vezető a jelzés ellenére nagy sebességgel Mogyoród irányába hajtott. A járőrök követték az autót és közben a Tevékenység-irányítási Központon keresztül értesítették a Gödöllői Rendőrkapitányság járőreit, akik állampolgári segítséggel Mogyoród lakott területén kívül megállították a menekülő személyautót és elfogták az abban ülő két férfit.

B. Ferencet és társát a dunakeszi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezte a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának elrendelését. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online