Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A Békéscsaba kiejtésével kettőt ugorhat előre a gödöllői röplabda-csapat

2014-11-11 12:33:46

Óriási lehetőség előtt áll a TEVA-Gödöllői RC női röplabda-csapata az európai szövetség harmadik számú nemzetközi megmérettetés-sorozatának számító Challenge-kupában. Miután Horváth András együttese a selejtezőkör első fordulójában túljutott az osztrák bajnok SVS Post Schwechat alakulatán, a legjobb 32 közé kerülésért a magyar bajnoki címvédő Linamar-Békéscsabai RSE ellen lép pályára. A párharc első összecsapását november 12-én, szerdán 18 órától rendezik meg a viharsarki megyeszékhelyen, míg a visszavágót két héttel később, november 26-án, szerdán 18 órától láthatják az érdeklődők a gödöllői egyetem sportcsarnokában.

A rivalizálásnak váratlanul hatalmas tétje lett, miután a továbbjutónak – az azerbajdzsáni Igtisadchi Baku anyagi nehézségekre való hivatkozással történt visszalépése miatt – nem lesz ellenfele a legjobb 16 közé zajló párviadalban, így automatikusan a január közepén esedékes nyolcaddöntő résztvevőjének tekinthető. Itt horvát, szerb, azeri, vagy német csapat lehet a rivális.
A Gödöllő és a Békéscsaba a bajnokság alapszakaszában már megmérkőzött egymással. Városunk csapata október 10-én, hazai környezetben 3-1-re felülmúlta a viharsarkiakat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online