Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mesélj rajzos formában kedvenc doktor nénidről, vagy doktor bácsidról!

2014-11-09 10:12:44

Immár harmadszor indult útjára a kiváló hazai gyermekorvosok áldozatkész munkája, helytállása, valamint hivatás- és gyermekszeretete előtt tisztelgő Astellas Gyermekrajz Pályázat. A nemes megmérettetés keretében idén is az 5-12 éves korosztályba tartozó gyermekek mesélhetnek rajzos formában kedvenc doktor nénijükről, doktor bácsijukról.
A gödöllői gyerkőcök is csatlakozhatnak a február 5-i beküldési határidővel meghirdetett kezdeményezéshez. Hogyan? Az itt elérhető részletes pályázati felhívásban foglaltak szerint.

A beérkező alkotásokat egy héttagú zsűri értékeli majd, melynek tagjai: Janikovszky János, a Móra Könyvkiadó elnök-vezérigazgatója, Bartos Erika meseíró és -rajzoló, Varga Edit, az MTVA szerkesztő-műsorvezetője, dr. Hauser Péter gyermekonkológus szakorvos, dr. Badacsonyi Szabolcs, a Gyermekgyógyászati Továbbképző Szemle szerkesztőbizottsági elnöke, Urbán Szabó Krisztina, a Heim Pál Gyermekkórház Mentálhigiénés Központjának gyermekpszichológusa, valamint a számos hazai gyermekkönyv illusztrátoraként ismert Kalmár István.

A nyerteseket az 5-6 éves, 7-9 éves, 10-12 éves korosztályokban értékes ajándékokkal jutalmazzák. Érdemes pályázni, hiszen a díjazottakra és a legtöbb érvényes nevezést beküldõ iskolára értékes nyeremények várnak!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online