Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn is fokozódnak az ellenőrzések a Látni és látszani kampány ideje alatt

2014-11-03 12:38:22

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) és az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottság idén is útjára indította a „Látni és látszani” elnevezésű országos közlekedésbiztonsági kampányát, aminek keretében a személy-, illetve tehergépkocsik, a motorkerékpárok és kerékpárok vezetői december 12-ig ingyenesen élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy az akcióhoz csatlakozott szervizekben járművüket szakemberek átvizsgálják.

A kezdeményezés weboldalán közzétettek szerint a járművek világítástechnikai berendezéseinek ingyenes ellenőrzését Gödöllőn a Harasztker Kft. munkatársai végzik el (Haraszti út 5., telefon: 06-30/934-34-34, nyitva: hétfőtől péntekig 8 és 16.30 óra között).

Fontos tudni, hogy november 6-tól december 12-ig országosan elrendelt fokozott közúti ellenőrzést tartanak, melynek során a rendőrök teljes körűen és kiemelten vizsgálják a személy-, illetve haszongépjárművek, a motorkerékpárok és kerékpárok világítását, láthatóságát, továbbá a vezetői engedélyben szereplő szemüveg viselését, illetve a kiegészítő szemüveg meglétét.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online