Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem enyhített a Tápiószecső pontínségén a gödöllői tizenegy

2014-11-01 15:46:43

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 12. forduló:
Tápiószecső FC – Gödöllői SK 1-3
(0-1)

Elvileg nem várt nehéz feladat Jenei Sándor csapatára a pont nélkül sereghajtó tápiószecsőiek otthonában. Azonban, ha figyelembe vesszük „az egyszer minden sorozat megszakad” mondást, a gödöllői tizenegynek igencsak rá kellett hangolódnia a találkozóra.

Meg is tették a fiúk, akik a 21. percben úgy szereztek vezetést, hogy Urbán Martin a lecsorgó labdát bal belsővel a szecsői kapu hosszú sarkában passzolta. Ezt követően a mezőnyben pattogott a játékszer, egészen a 70. percig, amikor a képen kék szerelésben látható Farkas Péter volt éber, és egy „flipperezés” után a bőrgolyó a lábáról a hazaiak hálójában kötött ki. Mintegy három perccel később ismét Farkas volt a főszereplő, amikor Nagy Roland mesteri kiugratásából ziccerig vitte a labdát, és a gólvonalon túlra juttatta azt.

A háromgólos vendégelőny kissé megnyugtatta a GSK egységét, amit a házigazdák szépítéssel bosszultak meg. Egy alapvonal közeli beadásra a 77. percben Potóczki Zsolt érkezett jó ütemben, és a védők gyűrűjéből Sipeki Attila kapujába fejelt. Ez volt az idei szezonban a gödöllőiek negyedik idegenbeli sikere, ami hazai pályán még várat magára.

A Gödöllői SK csapata 17 ponttal, 26-28-as gólkülönbséggel a bajnoki tabella 9. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – Pilisszentiván SE november 8., szombat 13.30 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online