Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A Gödöllő B is beszállt a Budaörs legyőzésébe

2014-10-19 20:25:32

NB I. alapszakasz, 6. forduló:
TEVA-Gödöllői RC – Budaörsi DSE 3-0
(16, 10, 17)

Kár tagadni, a realitások alapján könnyed ujjgyakorlatra készülhetett az újonc budaörsiek ellen a bajnoki évet négy, magabiztosnak mondható győzelemmel kezdő gödöllői különítmény. És ez beigazolódott az alig egyórás mérkőzés során, hiszen a tavaly alakult vendégformáció számára egyelőre nem a minden poszton lényegesen nagyobb tudású játékossal rendelkező Gödöllő legyőzése a cél, hanem sokkal inkább a rutinszerzés és az építkezés.

Ennek ellenére az első szettben 5-3-ra vezetett Ratimorszky Károly együttese, majd Csengeri Petra hét szervája után már 10-5 volt az állás a házigazdák javára, akik innen gond nélkül „sétáltak” el a 25 pontig. A folytatásban Horváth András fokozatosan lecserélte kezdőcsapatának tagjait, olyannyira, hogy az utolsó játszma végére már csak Csengeri maradt hírmondónak a gödöllői alapemberek közül. Mindez azonban nem vetette vissza a házigazdákat, akik B-csapatukkal is magabiztosan teljesítették a kötelező feladatot.

Némi izgalmat csupán az okozott, hogy az elektromos eredményjelző a kezdő sípszó előtt felmondta a szolgálatot. Az első szett folyamán a lapozós technológia segítségével értesülhettek a nézők az eredmény alakulásáról. A kontakthibát a csarnok szakszemélyzete és a gödöllői klub egykori elnöke közösen hárították el a lelátón. A szigetelőszalag csodát tett, ezáltal a második felvonástól már működött a 21. században cseppet sem ritka jelenségnek számító elektromos eredményjelző-tábla.


Öt mérkőzés alapján a TEVA-Gödöllői RC csapata 15 ponttal, 15-2-es szett- és 415-321-es pontaránnyal az 1. helyen áll az NB I-ben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online