Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Harmadszor keserítette meg vendéglátóját a GSK

2014-10-18 16:17:09

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 10. forduló:
Százhalombattai LK – Gödöllői SK 1-2
(0-1)

Az Érd elleni ötössel tarsolyában látogatott Százhalombattára Jenei Sándor legénysége, amelynek győzelmi reményeit táplálhatta, hogy a házigazdák eddig ötször játszottak hazai pályán ebben a bajnokságban, de háromszor ellenfelük hagyta el nyertesen a küzdőteret. Ráadásul, a gödöllői tizenegy a jelenleg zajló szezonban felhalmozott 11 pontjából hetet látogatóként szerzett.

És most újabb hármat, úgy, hogy az utolsó perceket leszámítva, uralta a játékot. Az első gödöllői gólra a 40. percig kellett várni, amikor egy lövés után a labda a hazai kapusról Nagy Roland elé került, aki kihasználta a kínálkozó alkalmat. Félórával a fordulást követően kísértetiesen hasonló találattal növelte előnyét a GSK: ekkor Bencze Zsolt bombája után jött ki a játékszer a százhalombattai cerberusról, amit a csereként beállt Farkas Péter köszönt meg, és a hálóba kotorta a bőrgolyót.
Egy picit nehézzé tette magának a találkozó végjátékát városunk tizenegye, de a házigazdák – a 82. percben, Vágó Bence révén – szerencsére csak a szépítésig jutottak, így a gödöllői együttes – Pilis és Törökbálint után – begyűjtötte harmadik idegenbeli sikerét a szezonban.

A Gödöllői SK csapata 14 ponttal, 21-24-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 9. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – Dabas-Gyón FC október 25., szombat 13.30 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 10. forduló:
Csővár SE – Gödöllői EAC 3-2
(2-1)

Mivel az eddig lejátszott fordulókban nem igazán vitézkedett Sztriskó István formációja, az egyetemi csapatnak égetővé vált, hogy – ahol csak lehet – gyarapítsa pontjai számát. Ezért a célért ebben a fordulóban a csoport középmezőnye egyik tagjának otthonába, Csővárra kellett utaznia a GEAC-nak.

A vendégek szemszögéből nézve, nem indult jól a mérkőzés, hiszen bő negyedóra elteltével a házigazdák 2-0-ra vezettek. Ezt követően magára talált az egyetemi formáció, és a félidőig Angyal Zoltán szépített, majd a második játékrész derekán Menyhárt Péter egalizálta az eredményt. A GEAC-pontszerzés azonban sajnos elmaradt, mert a 84. percben a vendéglátók betaláltak.

Nyolc mérkőzés alapján Gödöllői EAC együttese 4 ponttal, 12-24-es gólkülönbséggel a 15. helyen áll a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online