Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nyerjen páros belépőt az Inviteltől az MTV EMA díjátadóra!

2014-10-14 08:16:27

Idén 20. alkalommal rendezik meg az MTV EMA díjátadót, ahol fergeteges show kíséretében ünneplik és díjazzák a legnagyobb sztárokat és legjobb zenei előadókat. Az MTV műfaji és országhatárokon átívelő gálájára november 9-én kerül sor a skóciai Glasgow-ban, ahol a rangos fellépők között lesz Ed Sheeran és Ariana Grande. A házigazda szerepében pedig az elismert női rappert, Nicki Minajt láthatjuk majd. A tévénézők a korábbi években megszokott módon, élőben követhetik az eseményt a zenecsatornán, ráadásul az Invitel és az MTV jóvoltából egy szerencsés Invitel-előfizető és kísérője személyesen is részese lehet majd az eseményeknek.

Az Invitel és az MTV közös játékán a gödöllőiek közül is bárki részt vehet, aki az Invitel saját szolgáltatási területén aktív előfizetéssel rendelkezik. A vállalat ezzel is szeretne lehetőséget nyújtani hűséges, zenerajongó ügyfeleinek, hogy a tévéképernyőn túl is kedvenceikkel együtt szórakozzanak. Ahhoz, hogy valaki eséllyel pályázzon a nyereményre, nem kell mást tennie, mint regisztrálni, majd három kvízkérdésre helyesen válaszolni október 26-ig ezen a weboldalon, ahol a játék részletei is megtalálhatók: az MTV EMA díjátadóra szóló páros belépőt a mindhárom kérdésre jó választ adó ötezredik játékos viheti majd el. A nyertes és útitársa utaztatásáról és szállásáról is az MTV gondoskodik.

Az itthon maradók sem szalasztják el a show-t, hiszen az MTV csatornán élőben követhetik az eseményeket november 9-én magyar idő szerint este 9-től, illetve az ismétlést is megnézhetik egy héttel később a VIVA TV-n.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online