Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Drogárusokat kapcsoltak le a városban a gödöllői rendőrök

2014-10-12 15:20:04

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szakértők bevonásával – folytat eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. József 43 éves és F-né B. Magdolna 49 éves gödöllői lakosok ellen.

A járőrök október 9-én, 18 óra körüli időben igazoltattak egy 34 éves valkói férfit Gödöllőn, akinek az autójában találtak egy cigarettás dobozt, amiben kábítószergyanús növényi anyagmaradvány volt. A rendőrök egy gödöllői lakáshoz indultak, ahol a férfi a nála megtalált anyagot vásárolta. A ház előtt vonták ellenőrzés alá C. Zsolt 20 éves gödöllői lakost, akinek a ruházatából szintén kábítószergyanús anyagmaradvány került elő.
Ezt követően B. József és társa lakásán házkutatást tartottak a nyomozók, melynek során nylon zacskókat, digitális mérleget, kisebb mennyiségű növényi anyagmaradványt, kristályos szerkezetű kábítószergyanús anyagot és több szintetikus tablettát foglaltak le.

A 43 éves férfit és társát a helyszínen elfogták és előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásukat követően mindkettőjüket őrizetbe vették. C. Zsoltot szintén gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. A nyomozóhatóság kezdeményezte B. József és F-né B. Magdolna előzetes letartóztatásának elrendelését. Az illetékes bíróság ennek október 12-én eleget tett. police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online