Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Balta is repült a dulakodás során

2014-10-11 09:28:33

A police.hu tájékoztatása szerint garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult L. Dávid 21 éves, V. Csaba 38 éves, K. Krisztián 24 éves és A. Pál 35 éves bagi lakosok ellen a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán.

Jelenleg olyan adatok állnak rendelkezésre az ügyben, hogy L. Dávid és a 24 éves gyanúsított október 8-án, 15 óra körüli időben dulakodássá fajuló szóváltásba keveredett egymással egy bagi élelmiszerbolt előtt. A. Pál a 24 éves férfi segítségére sietett és bekapcsolódott a verekedésbe. Ennek során L. Dávid a földre került, ahol a két férfi tovább ütötte, rugdosta. A 21 éves férfi ki tudott szabadulni és elmenekült a helyszínről, azonban a gyanúsítottak utána futottak. V. Csaba ekkor csatlakozott a verekedőkhöz. Hárman utolérték L. Dávidot, aki magához vett egy baltát és azt a támadói felé dobta. A. Pál a balta elől el tudott hajolni, így személyi sérülés nem történt.

A rendőrök – a bejelentést követően – rövid időn belül a helyszínen elfogták a négy helyi férfit, akiket a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók L. Dávidot és társait gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsítottak már az előző napon is szóváltásba keveredtek egymással, aminek során hangosan szidalmazták és fenyegették egymást.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online