Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Novemberben ismét Hatékony Ház Napok

2014-10-09 17:04:42

Tavaly a „Hatékony Ház Napok: Nyisson Ön is!” kampány keretében a megnyitott 34 aktív-, passzív- és alacsony energiaigényű házban/épületben majd 500 látogatás történt a gödöllői székhelyű GreenDependent Intézet és szakmai partnere, a Magyar Passzívház Szövetsége (MAPASZ) szervezésében az ország egész területén.

Idén ősszel, november 3-a és 9-e között ismét lehetőség nyílik a személyes tapasztalatcserére, információ megosztásra, és adott esetben a szakemberekkel történő beszélgetésre is.

A Hatékony Ház Napok minél érdekesebb megvalósításához a szervezők keresnek:
• Kiállítókat
– Elsősorban olyan ház/épület tulajdonosokat szeretnének megszólítani, akik tavaly még nem tudtak a programról, nem merték megnyitni saját otthonukat/irodájukat, vagy nem értek rá november elején, hogy idén bátran jelenkezzenek kiállítónak. Amennyiben kétségeik lennének, lehetőség van arra is, hogy más tulajdonosoktól közvetlenül véleményt kérjenek tavalyi tapasztalataikról. Három tavalyi kiállítóval – akik idén is bemutatják épületeiket – egy kisfilmet is készítettek.
A 2013-ban bemutatott épületekről szakmai kiadvány készült. Idén, október végén új, a követendő példákat tartalmazó példánnyal jelentkeznek a szervezők. Ezt 2 ezer példányban nyomtatják ki és terjesztik a látogatók, érdeklődők, szakemberek és döntéshozók között. A tavaly megnyitott épületek a program honlapján is megtekinthetők.

• Látogatókat, szakembereket
– Kövessék nyomon a program honlapján a megtekinthető épületeket. Hamarosan regisztrálni is lehet ezek felkeresésére. A lágotagásokon az építkezést vagy felújítást tervezők, érdeklődők sok hasznos információt kapnak energiahatékony épületek tervezésével, építésével és működtetésével kapcsolatban. A látogatásokért az építészek MÉK képzési kreditpontot igényelhetnek (2013/294).

• Szponzorokat – A program keretében lehetőség van támogatások felajánlására különböző formában és mértékben. A szponzorok szintén megjelenhetnek az idei kiadványban és az esemény honlapján is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online