Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Belepiszkított a Csömör a GSK II. sikerszériájába

2014-10-05 17:40:55

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 8. forduló:
Vácduka-Beton LM KSK – Gödöllői EAC 2-7
(1-3)

Alapos mértékűvé tette idénybeli első győzelmét Sztriskó István csapata, amely már az első félidőben vendéglátója tudtára hozta, hogy nagyon akarja a sikert. Bánki Edömér és Czuczor Attila találataira még volt válaszuk a hazaiaknak, de ezt követően – Szemes Sándor, a büntetőből eredményes Angyal Zoltán és Menyhárt Péter révén 5-1-re elhúzott az egyetemi alakulat. Ráadásul, Menyhárt az újabb vácdukai szépítés után még kétszer ünnepeltethette magát, bebiztosítva a GEAC kiütéses diadalát.

Hat mérkőzés alapján Gödöllői EAC együttese 4 ponttal, 10-15-ös gólkülönbséggel a 14. helyen áll a csoport tabelláján.


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 8. forduló:
Gödöllői SK II. – Csömör 1-3
(0-2)

Meglesz-e a hetedik gödöllői győzelem zsinórban? Erre is választ adott a forduló rangadója, ahol az éllovas hazaiak a velük azonos pontveszteséggel harmadik helyen álló csömöriek ellen léptek pályára.


Nem lett meg, mivel az élvonalbeli futsalcsapatuk tagjaira építő vendégek lényegesen jobban használták ki a lehetőségeiket. Az első félidőben az egyéni játékban hatékonyabb vizitálók csupán háromszor találták el a gödöllői kaput, de két lövésükből – Dénes Károly (7. perc) és Husz Attila (31. perc) jóvoltából – gól lett. Mindeközben a GSK II. együttese egy lesgólt és egy kapufát jegyzett, ami a sportág jelenlegi szabályai szerint nem számít bele az eredménybe.
A fordulást követően nagyobb nyomás alá helyzete a sárga mezes csömörieket a második számú gödöllői fociegység, de a helyzetek csak nem akartak góllá érni. Egészen a 76. percig ült a hazaiakon az átok, amikor Szabó László szépített. Négy perccel később azonban beleszaladtak egy frappáns csömöri kontratámadásba az egyenlítésért harcoló házigazdák: a végletekig kijátszott ziccert Molnár Szabolcs váltotta gólra, amivel eldőlt a három bajnoki pont sorsa.

A Gödöllői SK II. csapata 18 ponttal, 31-17-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online