Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Rátámadt az orvosra, a gödöllői kapitányságon kötött ki

2014-10-04 11:35:07

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja indított eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya P. Sándor 54 éves péceli lakos ellen.

A rendőrségen a péceli ügyeletes orvos tett bejelentést október 3-án, 19 óra körüli időben arról, hogy a település egyik családi házához mentek egy beteg ellátásnak céljából. Az 54 éves gyanúsított az orvosi ellátás során agresszíven viselkedett. Az orvossal kiabált, majd a szekrény egyik fiókjából elővett egy fegyvert vagy annak utánzatát, amivel – fenyegetőzés közben – hadonászni kezdett. A házban tartózkodók ekkor kimenekültek az utcára és közben két lövést hallottak eldördülni. P. Sándor ezt követően a házból nem jött ki, magáról életjelet nem adott.

A helyszínre érkező rendőrök megkezdték az adatgyűjtést és a tanúk kihallgatását, aminek során felmerült, hogy az 54 éves férfi fegyverrel rendelkezik, ezért elfogásához a Terrorelhárítási Központ Műveleti Egységének segítségét kérték. P. Sándort a családi házban elfogták és a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.
A helyszínen tartott szemle és házkutatás során a rendőrök több fegyvert vagy annak utánzatát foglalták le, amiket az eljárás során kirendelt szakértő vizsgál. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online