Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gond nélkül nyitotta a bajnoki idényt a TEVA-hatos

2014-09-27 19:03:26

NB I. alapszakasz, 1. forduló:
TEVA-Gödöllői RC – Palota RSC 3-0
(15, 10, 13)

Utoljára bő két és fél évvel ezelőtt, napra pontosan 2012. február 5-én – amikor a Veszprém ellen 3-0-ra nyert – volt érdekelt élvonalbeli alapszakasz-mérkőzésen a TEVA-Gödöllői RC női csapata, amely az elmúlt két idényben a Közép-európai Liga (MEVZA) miatt kihagyta a honi pontvadászat előszezonját, és csak a rájátszásban (negyeddöntő) kapcsolódott be a küzdelmekbe. A mostani idénynyitó találkozó abból a szempontból is unikum volt, hogy a februárban szerződtetett edző, Horváth András első „tiszta” szezonjának vághatott neki a nyár folyamán megfiatalított gödöllői alakulattal.

Városunk bronzérmes együttese az elmúlt kiírásban 10. Palota RSC formációja ellen kezdte a 2014/2015-ös bajnoki idényt, és a papírformának megfelelően biztosan gyűjtötte be a három pontot. A fiatal szerzeményeit is csatasorba állító TEVA-GRC főként ütőerőben kerekedett riválisa fölé: szélekről és centerposztról egyaránt hatékonyan termelték a pontokat az időnként derekasan helytálló rivális ellen Szakmáry Grétáék. Egyoldalú meccs volt.

Juniorok: Gödöllő – Palota 3-0 (0, 0, 0)
A vendégeknél csak öt játékosnak volt érvényes orvosi engedélye, így a gödöllőiek játék nélkül, 75-0-ás pontaránnyal jutottak a bajnoki pontokhoz.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online