Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Állampapír értékesítési pont nyílt Gödöllőn

2014-09-24 12:14:42

A Magyar Államkincstár (MÁK) 24 új állampapír forgalmazási ponttal bővíti hálózatát annak érdekében, hogy ügyfelei részére egyre több helyen legyen elérhető. Az értékesítési pontokon többek között Start- értékpapírszámlát is lehet nyitni, amire Babakötvényt „vásárolva” alapozhatják meg a szülők gyermekeik jövőjét.

A gödöllői Városháza (Szabadság tér 7.) épületének földszinti 20-as irodájában létesült értékesítési pont – ami az érdi után a második Pest megyében – megnyitóját sajtótájékoztató előzte meg, amin dr. Berczik Ábel, a Nemzetgazdasági Minisztérium Kincstárért felelős helyettes-államtitkára, dr. Dancsó József, a Magyar Államkincstár elnöke, Balatoni Ildikó, a MÁK pénzforgalmi elnökhelyettese és Gémesi György polgármester osztotta meg gondolatait.
Elhangzott, hogy a gödöllői irodában az ügyfelek a teljes magyar állampapír portfólióból tudnak választani, forint- és euró-alapúból egyaránt. Az ügyletek készpénzmozgást nem igényelnek, vagy bankkártyás, vagy banki átutalásos a fizetés rendszere. A helyettes államtitkár kiemelte: az értékesítési pontok számának növelésével tovább erősödik az a kormányzati szándék, hogy a magyar lakosság a biztonságos és kedvező hozamú állampapírba fektesse megtakarítását, aminek mértéke a két évvel ezelőtt elindult folyamat eredményeként napjainkra elérte a 2.200 milliárd forintot.


A gödöllői állampapír értékesítési pont hétfőn, szerdán, valamint csütörtökön 8 és 16 óra között várja a befektetőket. Ha bárkinek kérdése van, az info.kmrig@allamkincstar.gov.hu email-címen, illetve a (06-30) 219-8544-es telefonszámon érdeklődhet. Online időpontfoglalás ezen az elérhetőségen lehetséges.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online