Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Önkéntesek munkálkodtak a gödöllői óvodában

2014-09-22 17:20:02

Rendezett udvar fogadta a gödöllői Egyetem téri óvodába járó gyerekeket hétfőn. A Budapest Bank Törődés Napja önkéntes programsorozatának keretében a pénzintézet dolgozói az óvoda munkatársaival és a szülőkkel együtt végezték el a szabadtéri munkálatokat szeptember 21-én, vasárnap. A bank idén ősszel országszerte 14 helyszínen rendezi meg az önkéntes akciót.

Az önkéntességnek nagy hagyománya van a Budapest Banknál. A pénzintézet Törődés Napja programsorozatát több mint tíz esztendeje, évente két alkalommal rendezik meg. Az akciók rendszerint a gyermek- és ifjúsági, valamint oktatási és egészségügyi intézmények támogatását, a helyi lakosok életkörülményeinek és környezetének javítását célozzák. A bank munkatársai által végzett kétkezi munkán túl, a pénzintézet anyagilag is hozzájárul a munkálatokhoz. A gödöllői Egyetem téri óvoda udvarának rendbetételéhez a gödöllői fiók és a Dél-Pest Megyei Vállalati Üzletközpont dolgozói is csatlakoztak.


- A vállalati üzletközpont és a fiók önkéntesei mind izgatottan várták a mai napot, mivel ez az első alkalom, hogy részt veszünk a Törődés Napján – mondta Gombosné Balog Magdolna. - A 3 ezer négyzetméteres területen fekvő óvoda épületét növényekkel, fákkal teli udvar öleli körül, aminek gondozása rengeteg időt és energiát igényel. Mi ebben segítettünk az intézmény dolgozóinak: kapáltunk, gyomláltunk, sövényt vágtunk, gereblyéztünk – tette hozzá a Dél-Pest Megyei Vállalati Üzletközpont vezetője.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online