Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Osztályváltás után a fiatalokra alapoznak a gödöllői kézisek

2014-09-17 09:47:48

Az elmúlt két bajnoki idényt az NB I/B. Keleti-csoportjában töltötte el a Gödöllői KC férfi kézilabda-csapata. Az első évad bennmaradást érő teljesítménye után, a második szezonban lényegesen több kudarccal kellett szembesülniük a gödöllői fiúknak. A vesszőfutásnak osztályváltás lett a vége, vagyis: a GKC társulata kiesett a honi pontvadászat második vonalából.

A klub részéről Bátori Csaba arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a Gödöllői KC férfi csapata a 2014/2015-ös bajnokságot az NB II. Északi-csoportjában tudja le. Az alakulat edzője Bartos Gábor (képen) maradt. A szakvezető java részt az előző, 2013-2014-es NB/I B-s junior bajnokságban negyedik helyen végzett formáció tagjaira, valamint a régebben az egyesület kötelékébe került gödöllői felnőtt játékosokra számíthat. Célkitűzésként azt fogalmazták meg, hogy stabilizálják magukat a középmezőnyben, de a merészebb álmok az 5. hely megkaparintásáról szólnak.
Ami az utánpótlást illeti, a gödöllői klub NB II-es juniorcsapatát és az országos serdülőbajnokságban induló formációt Mácsár Gyula készíti fel. Cél a minél előkelőbb helyezés elérése, illetőleg a fiatalok fokozatos beépítése a csapatba. A GKC női együttese a Pest megyei bajnokságban indul, Soós Zoltán szakmai irányításával, és azzal a szándékkal, hogy a szezon végén érdekelt legyen a felsőházi rájátszásban (1-4. hely).

A Gödöllői KC férfi csapata – amely szeptember 20-án, szombaton 18 órától Gyömrőn vág neki a pontvadászatnak – a Hajós iskola tornacsarnokában játssza le hazai bajnoki mérkőzéseit, méghozzá az alábbi időpontokban (a juniorok mérkőzése a felnőttek találkozója előtt 2 órával kezdődik):

Szeptember 27., szombat 18 óra: Gödöllői KC – Solymári SC
Október 11., szombat 18 óra:
Gödöllői KC – Dunaharaszti MTK
Október 25., szombat 18 óra:
Gödöllői KC – TFSE
November 15., szombat 18 óra:
Gödöllői KC – B.Braun Gyöngyös U23 (juniormeccs nincs)
December 6., szombat 18 óra:
Gödöllői KC – Budakalászi SC
Február 21., szombat 18 óra:
Gödöllői KC – Gyömrő VSK
Március 7., szombat 18 óra:
Gödöllői KC – Heves SE
Március 28., szombat 18 óra:
Gödöllői KC – Salgótarjáni Strandépítők KC
Április 18., szombat 18 óra:
Gödöllői KC – Pilisvörösvári TKSK
Május 2., szombat 18 óra:
Gödöllői KC – PLER Budapest II. (juniormeccs nincs)
Május 9., szombat 18 óra:
Gödöllői KC – Csömör KSK


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online