Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Operett-slágerekkel is díjazták Gödöllő két vállalkozóját

2014-09-17 16:27:50

Még júniusban eldöntötték a gödöllői képviselőtestület tagjai, hogy a beérkezett öt ajánlás mérlegelése után, kiknek ítélik oda az önkormányzat által tizenkét éve alapított Gödöllő Vállalkozója díjat, a kitüntetéssel járó díszoklevelet, a pelikános kutat ábrázoló bronzplakettet, illetve a város címerével ékesített asztali zászlót.


A kiválasztottak ebben az esztendőben a negyedszázada – ebből az utóbbi 10 évben Gödöllőn – vállalkozó, az Erzsébet királyné kultusz ápolásában a korabeli ruhákkal élenjáró Czédly Mónika, a D’Elia esküvői ruhaszalon tulajdonosa, valamint Sebők Ferenc, az Első Hókristály Hűtő- és Klímatechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója lettek. Gödöllőn végzett színvonalas vállalkozói tevékenységükért a Művészetek Háza Gödöllő épületének rendezvény- és kiállítótermében ma délután megrendezett ünnepségen jutalmazták meg őket.

A mintegy félórás rendezvény kulturális blokkja Miklós Krisztinához és Géczi Andráshoz, a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének tagjaihoz fűződött, akik operettsláger-produkciójukkal ütemes tapsra ragadtatták a jelenlévőket.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online