Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn is a postán intézhetők a gázos ügyek

2014-09-12 11:19:50

Felszámolta a Tigáz Zrt. a gödöllői Dózsa György út 69/A. szám alatt található ügyfélszolgálati irodáját. Nem ez volt az egyetlen a társaság ellátási területén Augusztustól a postán zajlik a gázos ügyintézés. Gödöllőn, kedden 8 és 16 óra, csütörtökön 10 és 18 óra között.

Érdeklődésünkre a TIGÁZ Zrt. Központi kommunikációja – lényegét tekintve – a következőket tudatta:
„Társaságunk elsődleges célja, hogy felhasználóink elégedettek legyenek szolgáltatásunkkal. A működési környezetünkben végbemenő változásokhoz való alkalmazkodás ugyanakkor szükségessé teszi, hogy társasági folyamatainkat a mai kor követelményeinek megfelelően újragondoljuk és modernizáljuk.
Ennek szellemében mindössze annyi változás történt, hogy az ügyfélszolgálati fiókirodai tevékenység végzésével 2014. augusztus 1-től kezdődően a Magyar Posta Zrt-t bíztuk meg.  Ezáltal fogyasztóink a postahivatalokban, a postai szolgáltatások igénybevétele mellett, a földgázszolgáltatással kapcsolatos ügyeiket is elintézhetik, értékes időt takarítva meg ezzel. Külön örömünkre szolgál, hogy intézkedésünkkel olyan nagyvállalat számára biztosítunk munkát, amely a magyar állam tulajdonát képezi, és magyar munkavállalók foglalkoztatásával sok-sok magyar család számára nyújt biztonságos megélhetést.
Az elmúlt időszak ügyfélforgalmi adatainak elemzése alapján megállapítottuk, hogy fiókirodáinkat ügyfeleink elsősorban mérőállás közlés, illetve gázszámla befizetés céljából keresték fel. A jövőben ezek a szolgáltatások továbbra is biztosítottak lesznek. A postai ügyintézők a közölt mérőállást átveszik ügyfeleinktől, ezen kívül készpénz-átutalási megbízást (csekket) tudnak rendelkezésre bocsátani, és az azon történő befizetést soron kívül fogadni is tudják.”

Van azonban, aki más szemmel látja a Tigáz Zrt. döntését. Erről egy blogbejegyzés tanúskodik.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online