Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mit gondol, kivel van a KDNP Gödöllőn?

2014-09-11 16:30:09

Választási kampány idején nincs abban semmilyen kivetnivaló, hogy az emberek más szemmel (is) nézik a világ dolgait. Szűkebb környezetünkben is akadt figyelemreméltó jelenség. Hírportálunk egyik olvasója arra lett figyelmes, hogy a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) gödöllői irodájának ajtajára kifüggesztették a lokálpatrióta klub logóját és az aláírásgyűjtés feliratot (alsó képen). Ebből nehéz lenne másra következtetni, mint arra, hogy a KDNP városunkban a lokálpatrióták által indított személyeknek segédkezik.
Na, és! Legyinthetnénk az egészre, csakhogy – a korábban kiadott szórólapok (felső képen) tanúsága szerint – Gödöllőn a KDNP a Fidesszel együtt, a lokálpatrióták riválisaként vesz részt az önkormányzati választáson. Utánajártunk, hogy tisztázzuk: valójában kivel van a KDNP Gödöllőn?


Varga Árpád, a KDNP helyi szervezetének vezetője úgy fogalmazott, véleménye szerint az a megtévesztő, hogy a Fidesz használja a KDNP-logót Gödöllőn. A helyi Fideszben nincs KDNP-s. Többszöri egyeztetés ellenére – miszerint, helyben a KDNP logót egyik fél sem használja, nehogy a választókban zavar legyen – a helyi Fidesz felrúgta és kierőszakolta a logó használatát – írta érdeklődésünkre Varga Árpád, majd hozzátette: a KDNP irodában nem tilos aláírást gyűjteni.

Simon Gellért, a Fidesz Gödöllői Szervezetének elnöke a következő mondattal reagált a történtekre: egyeztetve Harrach Péter elnök úrral, egyértelmű állásfoglalásunk, hogy az önkormányzati választásokon a Fidesz-KDNP közös jelöltjét támogatja a KDNP.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online