Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Cégtulajdonosok elittalálkozója a gödöllői kastély lovardájában

2014-08-30 15:50:49

Magyarországon körülbelül ötezer olyan magyar tulajdonban lévő vállalkozás van, amelynek egymilliárd forintnál nagyobb az éves árbevétele. Ezeknek a cégeknek a tulajdonosai – a tudósok és a művészek mellett – a magyar társadalom legértékesebb tagjai. Ha az Ön cége milliárd feletti forgalmú, akkor Ön is ebbe a körbe tartozik, tehát Top 5000 Magyar Cégtulajdonos.
Ezek a cégek adják Magyarország gazdaságának a húzó erejét. Ezek a cégek meghatározó hányadát hozzák a magyar GDP-nek. Ezek a cégek a lakosság nagy részének biztosítanak munkát és megélhetést.
Ezeknek a cégeknek a tulajdonosait tisztelet és megbecsülés illeti meg, mert az átlagnál jóval többet tesznek azért, hogy a világ szebb legyen, és hogy az emberek jobban éljenek – olvasható a top5000.hu oldalon.

A magyar cégtulajdonosok elitjének szeptember 19-én, pénteken 9 és 22 óra között lesz lehetősége arra, hogy megismerje egymást. Méghozzá Gödöllőn, a királyi kastély lovardájában.
Egy fő nettó 145 ezer forintért vehet részt az eseményen, de ha egy céget többen képviselnek, akkor egy személyre vetítve ez a kiadás nettó 95 ezer forint.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online