Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Függetlenként indul a gödöllői polgármesteri posztért a Fideszes képviselő

2014-08-19 12:54:25

Vörös István személyében újabb kandidálóval bővült a gödöllői polgármesteri tisztségre pályázók köre. A városi önkormányzat munkájában jelenleg is résztvevő képviselő augusztus 19-én az alábbi sajtóközleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:

Elsősorban erkölcsi megfontolás vezérelt, hogy független polgármester-jelöltként és a 9. számú egyéni körzet (egyetemi városrész és környéke) független képviselőjelöltjeként induljak október 12-én a gödöllői önkormányzati választáson.

2010 decembere óta a Fidesz kompenzációs listájáról elnyert mandátummal vagyok tagja a gödöllői önkormányzatnak. Az elmúlt több mint három és fél évben – eskümhöz híven – mindig arra törekedtem, hogy Gödöllő város javát szolgáljam. Képviselői munkám során valamennyi, a város fejlődését előmozdító, az itt élők életminőségét jobbító javaslattal egyetértettem. Ha kétségeim támadtak egy-egy indítvánnyal, döntéssel kapcsolatban, kérdeztem, ellenvéleményt formáltam, interpelláltam és előfordult, hogy a megfelelő magyarázat vagy válasz elmaradása esetén, a tisztánlátás érdekében hatósághoz fordultam.

A képviselőtestületen belüli lokálpatrióta klubos túlerővel szembeni viták előkészítése, álláspontok kialakítása során sokan bátorítottak és voltak a segítségemre.
Könnyebb lenne azt mondani: elég volt a küzdelmes közéleti szerepvállalásból! Ez azonban részemről nem lenne tisztességes lépés azokkal szemben, akik hittek és bíztak bennem, illetve azokban az ügyekben, amikben – mégha a jelenlegi városvezetők számára kínos pillanatokat is jelentett – közös érdeknek tartottuk a tisztánlátást.

Az utolsó pillanatig reménykedtem, hogy a Fidesz Gödöllői Szervezete támogatja indulási szándékomat a kormánypárt színeiben. Élve az ajánlási lehetőséggel, polgármester-jelöltnek és képviselőjelöltnek is jelentkeztem. A jelöltállításról szóló taggyűlésen résztvevők többsége azonban az elnökség – számomra nem kis csalódást okozó – javaslatát fogadta el, melynek következtében nem kerültem be a Fidesz-csapatba. Ezért határoztam úgy, hogy független polgármester- és képviselőjelöltként indulok a 2014-es önkormányzati választáson Gödöllőn – olvasható Vörös István sajtóközleményében.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online