Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Atlétikai Eb: egyet futhatott a gödöllői sprinter

2014-08-14 12:01:10

A Zürichben augusztus 17-ig zajló atlétikai Európa-bajnokság harmadik napján bemutatkozott a 27 fős magyar sportolói kontingens egyetlen gödöllői tagja, az idei országos bajnokságon három aranyérmet nyert Kaptur Éva. Hazánk leggyorsabb hölgye a 200 méteres síkfutás 35 főt számláló mezőnyében állt rajthoz.

Az öt előfutam közül a 23,53 másodperces idővel benevezett gödöllői sprinter az elsőben volt érdekelt, ahol brit, svájci, szlovák, ukrán, olasz és orosz ellenfelekkel rivalizált. Tette ezt annak tudatában, hogy az előcsatározásokból futamonként az első négy, valamint a legjobb négy időt elérő versenyző juthatott tovább az elődöntőbe.
Karlik Pál tanítványa a 6-os pályát kapta. Az első rajt sikertelen volt, az orosz lányt figyelmeztették. Másodjára már elindulhatott a futam. Éva az első száz méter után biztató helyen száguldott. A végét azonban kevésbé bírta, és 24,07 másodperces eredménnyel a 6. lett. Ezzel az idővel sajnos nem lépett tovább a legjobb 24 közé. A GEAC atlétája a 29. helyen végzett.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online