Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megszavazták a gödöllői városatyák a HVB tagjait

2014-08-01 09:10:08

Dr. Nánási Évának, a Helyi Választási Iroda (HVI) vezetőjének javaslatára a gödöllői képviselőtestület tagjai július 31-i, rendkívüli ülésükön megválasztották az október 12-ére kitűzött önkormányzati választáson közreműködő Helyi Választási Bizottság (HVB) tagjait. A döntés értelmében dr. Szőke Pál, dr. Somlai Attila és Samu Mihály váltak taggá, míg Ipacs Piroska és Szerdi Ildikó póttagok lettek.

A városatyák arról is határoztak, hogy a Török Ignác Gimnázium Petőfi Sándor utca 12. szám alatti épületébe kijelölt, 800-as sorszámú nemzetiségi szavazókörben kik látják el hivatalból a szavazatszámlálással összefüggő teendőket. A szavazatszámláló bizottságot Bautista Soldevila Katalin, Fábián Balázs Tamás, Fábián Katalin Ágnes, Mészáros Győzőné és Tihanyi István Sándorné alkotják.

Mindkét szervezetre igaz, hogy – a most megválasztott tagokon kívül – a helyhatósági voksoláson jelöltet állítók által delegált, megbízott tagokkal egészülhet ki. A különbség annyi, hogy a megválasztott tagokat díjazás illeti meg, a megbízottakat viszont nem.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online