Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Trióvá apadt Gödöllő leghangosabb zenekara, a Helo Zep

2014-07-31 17:57:32

Merész döntést követően, 2014-ben trióvá apadt a gödöllői Helo Zep formáció. A mag – amely ötödik éve tolja a zenekar szekerét – Nagy Miklós (dob), Pleizer Zsolt (ének, basszusgitár) és Szűcs Dávid (gitár, vokál) január végére koncertképessé vált, majd beindult.

Turán sikerült telt házat produkálniuk egy klubkoncerten, ahol bebizonyosodott a trió létjogosultsága. Tavasszal az Alvin és a Mókusok, Supernem turné vendégeként szerepeltek, és ezzel egyidejűleg megjelent a Nem a szőke herceg című kislemezük, amit meghallgatott a Kowalsky meg a Vega menedzsmentje. Ennek eredményeként meghívást kaptak az őszi turnéjukra, ami októbertől decemberig tart, és az ország 18 városát érinti.
Ennek a kapcsolatnak köszönhetően a Helo Zep július 18-án fellépett a Budapest Parkban, ami a zenekar történetének egyik legnagyobb méretű és nézettségű koncertje volt. (A tavalyi abádszalóki Tankcsapda-koncerten megjelent 5 ezer ember volt a másik.)


Pleizer Zsolt, a trió frontembere, vezetője (képen középen) így fogalmazott: - Megmutathattuk, miért is vagyunk mi Gödöllő leghangosabb zenekara! Majd hozzátette: - A nyár nagy része próbákkal telik, profi turnén veszünk részt, jó helyeken játszhatunk ismert zenekar vendégeként. Meg akarunk felelni az elvárásoknak. Remélhetőleg sok emberben hagyunk maradandó emlékeket. Közben folyik a második nagylemezünk előkészítése. Ezen olyan dalok szerepelnek majd, ami minket is meglepett egy kicsit. Igen szigorúnak tűnik...

Ami a közeljövőt illeti, a nyár végén csak Kecskeméten (augusztus 23., 17 óra, Karock Feszt) és a saját rendezésű „Turakenroll”-on (szeptember 6., 20 óra) lép fel a Helo Zep. Az őszi koncertek menetrendje egyelőre nincs véglegesítve, ezek dátumai később lesznek publikusak.
Így néz ki a gödöllői Helo Zep egy koncerten:



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online