Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megnyílik a Gödöllő COOP főtéri áruházának élelmiszerüzlete

2014-07-30 17:19:25

Nagy várakozás előzi meg augusztus 1-jét, pénteket, amikor reggel 8 órakor a Gödöllő COOP Zrt. megnyitja megújult áruházi élelmiszerüzletét a vásárlóközönség előtt. Az átalakulással a város szívében elhelyezkedő élelmiszerüzlet hangulatában és minőségében is méltó színfoltja lehet a 2011-ben átadott főtérnek.

A rekord gyorsasággal, kevesebb mint három hét alatt lebonyolított rekonstrukció során az üzlet belső terei jelentősen megújultak: a korszerű üzletviteli elvek szerinti új elrendezés, valamint új esztétikai elemek javítják az átláthatóságot, emelik meg az üzlet színvonalát és a vásárlási élményt.

A Gödöllő COOP Zrt. a főtéri üzlet átalakításakor is követte a cég által már felújított, illetve új egységeinél jellemző arculatot. Nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a bolt dekorálása során megjelenjenek lokális motívumok, figyelembe véve azt, hogy a COOP-boltok helyi közösségi terekként is működnek.
Túlmenően a hagyományőrzésen, a modernitás is megjelenik az üzletben: a vonalkódos rendszerű, nagy sebességű kasszák mellett, alkalmazzák az integrált bolti kijelzőket, ami a vásárlók számára nyújt hasznos információkat, bemutatja a futó akciókat, valamint módot ad a COOP-üzletláncot és a Gödöllő COOP Zrt-t népszerűsítő információk és kisfilmek bemutatására is.


A Gödöllő COOP Zrt. valamennyi munkatársa reméli, hogy a megújult-megújuló üzletben örömüket lelik a gödöllőiek és környékbeliek, akik vásárlói igényét immár új környezetben, de a korábbiakban megszokott odafigyeléssel és szeretettel, hosszú távon tudja szolgálni az üzlet személyzete.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online