Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ítélkezési- és igazgatási szünet Gödöllőn

2014-07-15 09:53:19

Nyár van, a vakáció ideje. Erre való tekintettel több közintézmény is korlátozza az ügyfélfogadást. Ítélkezési szünet lép életbe a Gödöllői Járásbíróságon, igazgatási szünetet tartanak a polgármesteri hivatalban, és egy hónapig a városi könyvtár is zárva lesz.

Július 15-én, a Bíróságok Napján kezdődik és augusztus 20-ig tart a törvénykezési szünet a bíróságokon, köztük a Gödöllői Járásbíróságon is. Az ítélkezési pauza első napján zárva lesz a Dózsa György úton található épület.
Ezt követően, bő egy hónapig nem tartanak tárgyalásokat. Az intézkedés nem érinti a hétfői, 8.30 és 11.30 óra közötti panasznapot, valamint az ügyfélfogadás (hétfő 9-12 óra, szerdától péntekig 9-11 óra) rendjét sem. A bírósághoz címzett beadványokat az ítélkezési szünet időtartama alatt az irodákban, valamint a posta melletti bejáratánál elhelyezett panaszládába lehet leadni, illetve postán elküldeni.

Július 21-től augusztus 20-ig zárva lesz a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ. Kivéve a folyóirat-olvasó, ami hétfőtől péntekig 9 és 13 óra között fogadja a betérőket, akik itt adhatják le a kikölcsönzés után visszahozott könyveket.

Július 28-án, hétfőn indul és augusztus 8-án, pénteken zárul az igazgatási szünet a gödöllői polgármesteri hivatalban. A kéthetes időtartam alatt a halaszthatatlan ügyek intézése érdekében ügyeletet biztosítanak az ügyfelek számára.
A címzetes főjegyzőasszony által elrendelt, a képviselőtestület tagjai által korábban jóváhagyott intézkedés az okmányiroda működését nem érinti.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online