Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Libamáj is lesz a második gödöllői Erzsébet-bál asztalain

2014-07-13 19:06:39

Az már hónapok óta tudvalevő, hogy – 2012 után – november 15-én másodszor is megrendezik az Erzsébet-bált a Gödöllői Királyi Kastély lovardájában.
Néhány napja arra is fény derült, hogy milyen fogásokkal enyhíthetnek éhségükön a karitatív jellegű társasági eseményen résztvevők.  A bál honlapja szerint érkezéskor Hungária Extra dry és Asti pezsgő kanapé falatkákat szolgálnak fel, előételként pedig Hortobágyon hizlalt liba mája édeskalács kanapén, tokaji borban áztatott gyümölcsökkel kerül az asztalokra. A gyöngytyúk eszencia vele főtt zöldségekkel, a tyúk melle húsával leves után egybesült, tűzdelt szarvas comb, kemencében konfitált libamell, zöldbabrőzse, francia rakott burgonya lesz a főétel, amit a gödöllői Solier cukrászat Erzsébet királyné és Ferenc József nevét viselő tortakülönlegességekből összeállított tányérdesszertje követ.

A második gödöllői Erzsébet-bál vendégei számára – a színpadon, a tánctéren és a kifutón kívül – összesen 20 asztalt biztosítanak a szervezők. Valamennyit a településhez, illetve a helyszínhez köthető híres hölgyről vagy úrról elnevezve. A 11 darab 10 fős asztal közül négy áll a VIP-vendégek (nagyon fontos személyek) rendelkezésére. Ezek Mária Valéria, Erzsébet királyné, Ferenc József és Gizella főhercegnő nevét viselik. A további 9 asztalhoz egyenként 8 főt terveznek leültetni.
Ebből az következik, hogy a szervezők mindent egybevetve, 182 bálozó leültetésével kalkulálnak, akik számára 50 ezer forintért kínálják a belépőjegyeket. Gyors számítással, ez elvileg bő 9 millió forintos bevételt jelenthet. Feltéve, hogy mindenki megtéríti a félszázezer forintot.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online